Competitie

Vanaf het eerste weekend in april start de competitietennis en deze loopt t/m begin juni. Teams die competitie willen spelen dienen zich vóór 15 november aan te melden. Dit betreft zowel de dames (maandag t/m vrijdag), de seniorenteams (weekend) als de jeugdteams (woensdag en vrijdagmiddag). De jeugd t/m 12 jaar tennist op woensdagmiddag en de jeugd t/m 17 jaar op vrijdagmiddag. De jeugd dient zich op te geven met een team van 4 personen en graag per persoon de geboortedatum vermelden.

Opgave graag vóór 15 november bij Rona Ligthart, roontje5@hotmail.com ook voor vragen omtrent competitie kunt u bij Rona terecht.

Vereniging Competitie Leider

De VCL is de persoon binnen de vereniging die de competitiedeelname en -organisatie leidt. Hij of zij meldt de competitieteams aan bij de KNLTB en is eindverantwoordelijk voor juiste en snelle verwerking van de competitieresultaten. Rona Ligthart is VCL voor TV Waarland. Bij haar kun je je aanmelden als je competitie wilt spelen. Geef je bij voorkeur per team op via roontje5@hotmail.com.