Jeugdzaken

Als je denk dat lijkt mij wel leuk om een jaartje tennis te proberen dan kun je het eerste jaar gebruik maken van een groene kaart.

Groene kaart

Wat houdt de groene kaart precies in? Nieuwe jeugdleden (t/m  17  jaar) krijgen een ‘groene kaart’, dit betekent dat je het eerste jaar (eenmalig) géén contributie verschuldigd bent maar alléén voor de tennislessen betaalt. Met de groene kaart mag je met alle activiteiten van de jeugdcommissie meedoen. Tevens mag er vrij getennist worden tot 18.00 uur. Als groene kaart lid word je niet aangemeld bij de KNLTB. Dat betekent dat je geen bondstoernooien kunt spelen. De groene kaart geldt alleen voor het eerste jaar. Hierna kun je stoppen of lid worden van TV Waarland, dan gelden de normale tarieven.

Meer informatie is te vinden op  www.tvwaarland.nl of stuur een mail naar info@tvwaarland.nl.

Jeugdcommissie TV Waarland – Yvonne, Nicolien, Brenda en Monique

In de nieuwsbrief kun je het meest recente nieuws lezen over de activiteiten van de jeugdcommissie!

Doe jij mee?

Speel je tennis op het (rode) MNIVELD? Of op een (oranje) DRIEKWARTVELD? Of kan je al op een heel (groen) veld? Vind je het LEUK om een tenniswedstrijd TE SPELEN? Binnenkort is er een echt toernooi BIJ JOU IN DE BUURT! En OOK als je net bent begonnen met tennissen, kun je GEWOON MEEDOEN.

Kijk op de KALENDER, waar een toernooi is bij jou in de buurt. WEET JE NIET op WELK VELD je speelt, kijk dan bij de UITLEG.

Twijfel je of je wel MEE KUNT DOEN met zo’n toernooi? JA, DAT KUN JE! Want bij deze toernooien gaat het NIET OM HET WINNEN, MAAR OM HET SPELEN! MEEDOEN DUS!